Mislukte projecten 3

Adam Gadahn is een man met vele gezichten. Momenteel staat hij hoog op de lijst om Bin Laden te vervangen als leider van hobbyvereniging al-Qaeda, maar in de jaren negentig hield hij zich onledig met het luisteren naar Death Metal. Hij schreef zelfs recensies voor het onvolprezen blad Xenocide. En als klap op de min of meer spreekwoordelijke vuurpijl maakte hij onder de naam Aphasia ook experimentele deuntjes, die in 1993 in een te verwaarlozen oplage (geheel en al kvlt) op tape verschenen. Die zijn hier te beluisteren.

Gadahn raakte, wellicht bij gebrek aan enig talent, uitgekeken op de muziek, en verhuiste naar Pakistan, alwaar hij zich aansloot bij het voornoemde clubje enthousiastelingen. Mislukt in de muziek, maar toch nog wereldfaam. Chapeau!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.